Lähettiin sunnuntaina mökille Taivalkoskelle. Matkaa meiltä sinne on jotain parisataa kilsaa ja hyvin matka sujui. Konna alku matkasta inisi vähäsen mutta sitten se hiljeni ku laitettiin cd. soimaan :D Matkalle lähti äiti,isi,minä ja kaverini Sara ja Konna. Perille ku päästiin koirat heti meni pyörimään lumihankeen ja teki olonsa kotoisaksi. Kun koirat teki asiat ja me raahasimme kamppeet niin menimme sisälle. Siellähän ne tietenki alkoi hippaleikkiä takan ympärillä ja väliltä löytyi villasukkaki mistä oli mukava ottaa pikku matsi.

Seuraavana aamuna äiti ja isi lähti mettähommiin ja me jäimme vielä vähäksi aikaan mökkiin. Jonku ajan päästä lähimme äitin ja isin perään ja koirat meni nokka maassa äitin ja isin jälkiä :D Kanneltiin Saran kans puita jonku aikaa Hox!! lumi hangessa!! ei mitään nössöjen puuhaa :D 

Koirat piti aina välillä jättää mökkiin vaikka pakottamalla, ku eihän ne tajua että ne ei jaksa umpi hangessa kokoaikaa rämpiä. Kyllähän me välillä "tokoiltiinki" ja tutustuttiin putkeen, putkena oli intiaani teltasta se putki. Hyvin kummatki koirat meni, ei kyllä pelänny sitä ja intona vaa ootti vuoroa millon saa syöksyä sinne putkeen.

Tiistai iltapäivällä sitten lähettiin kotia ja kakarat nukku KOKO matkan! Oli meillä kyllä niin huippu reissu, että joskus uudestaan! Ja hyvä ku Konna ja Edi on niin hyviä kavereita ku kumpiki suunilleen saman ikäisiä ja kumpikin paimenkoiria. Minulla ja Saralla on kamerat täynnä kuvia ja videoita ja ne parhaat sitten tänne pistän! 

Hyviä kuvia tulossa, ootelkaa kyllä mää vielä opin ne tänne laittaan :D :D